Om oss TekniCare
Fri frakt vid köp av 3 eller fler produkter!
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
page
post
product

Skickgradering av produkter

Det kan vara svårt som kund att faktiskt veta hur skicket kommer att vara på en produkt man köper via andrahandsmarknader och privatpersoner. Därför har vi infört ett system för skickgradering på våra produkter där de ska uppfylla vissa krav för att få en klassificering av oss. 

Dock ska alla produkterna fungera felfritt och som de ska, men graderingen sträcker sig mot kosmetiska brister så som tecknen på tidigare användning. Självklart kan man sätta ett skal runt om så repor eller bucklor inte längre syns. Alla produkter har normal toppbelastning på batteriet och ger ingen service-notis.

Detta är ju ett perfekt läge för dig som vill göra ett kap eftersom produkterna är noga kontrollerade, testade, fullt fungerade, olåsta, återställda, rengjorda och nedsatt i pris jämfört med nypris. 

Självklart får man som vanligt garanti på alla våra produkter!

Nyskick

Nyskick är vårt absolut bästa skick på renoverade produkter! Både nytt yttre och batteri gör att produkten helt saknar några tecken på tidigare användning. Riktigt grym kvalité på produkterna helt enkelt. Nyskick är för våra kräsnaste kunder som ändå vill göra något för miljön. Batteri hos en Nyskick produkt har 100%

footer bakgrund
Nyskick

A-Skick

A-Skick anser vi är ett mycket bra skick på en sparsamt använd produkt. Produkten kan dock ha mycket små tecken på användning, inga eller ett fåtal mindre synliga repor och andra skrapmärken på chassit. Självklart förekommer inga sprickor i varken skärm eller baksidan. Batteri hos en A-Skick produkt har 90-100%

footer bakgrund
A-Skick
Rulla till toppen