Fri frakt vid köp av 3 eller fler produkter!
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
page
post
product

iPad Air

När olyckan har varit framme och du behöver reparera din iPad Air är det dags att höra av dig till oss på TekniCare så hjälper vi dig direkt. Våra tekniker har lång erfarenhet av reparationer och vi ger självklart garanti på arbetet! 

Tiden för en iPad Air reparation ligger mellan 2-4 timmar!

Reparationspriser

 • Felsökning 0:-
 • Felsökning - utebliven reparation 298:-
 • Felsökning - vätskeskada 498:-
 • Ominstallation 298:-
 • Skärm - standard 1398:-
 • Glas 998:-
 • Batteri 998:-
 • Chassi 1998:-
 • Laddport 1198:-
 • IC för laddning 1498:-

  - byte av krets på moderkortet som styr laddningen
  .

 • Kamera - fram 1198:-
 • Kamera - bak 1198:-
 • Högtalare/mikrofon 1198:-

Ovan är de vanligaste felen vi åtgärdar på iPad. Självklart kan vi utföra mer avancerade reparationer så som byte av trasiga kretsar på moderkort som styr touch, laddning, ljud mm. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

iPad Air
Modellnummer iPad Air: A1474, A1475, A1476

Fler modeller

Bra att veta

Vi på TekniCare är helt transparenta mot våra kunder om vilka reservdelar vi använder. Förtroendet vi har fått från våra kunder är grundläggande för oss eftersom vi är stolta över vad vi gör och vad vi har att erbjuda. Vi erbjuder flera lösningar men det är alltid du som kund som bestämmer hur och om du vill gå vidare.

Är priset det mest relevanta för dig som kund? Då kan du känna dig trygg när du besöker oss då vi alltid erbjuder dig det bästa priset. Har du fått ett lägre pris på motsvarande reparation så matchar vi priset. Reparationen ska dock kunna utföras samma dag inom det geografiska området med postnumret Växjö. 

Om du som kund inte väljer att reparera din iPad hos oss tar vi ut en felsökningsavgift på 298kr för att täcka tid och kostnader vi har lagt på själva felsökningen. 

Men väljer du att reparera hos oss bjuder vi självklart på felsökningsavgiften! 

Vi på TekniCare bryr oss om miljön även i valet av reservdelar. Istället för att kasta en fungerande skärm där endast glaset har spruckit ersätter vi då glaset med ett nytt i originalkvalité. Resultatet är en prisvärd skärm, i bästa kvalité med en mindre miljöpåverkan än vid köpa av en ny mobil. 

Vi möter dock våra kunders önskan och erbjuder även fler alternativ på skärmar.

Har din iPad dåligt batteri? Tråkigt men sant så klassas ett batteri i en iPad som en förbrukningsvara. Vi byter ditt batteri till ett som motsvarar originalbatteriets kapacitet. Så du kan fortsätta använda din surfplatta som förut. 

Hur man använder sin surfplatta kan dock påverka batteriets livslängd. En iPad är inte gjord att utstå stora temperaturskillnader utan fungerar som bäst i rumstemperatur. Solsken eller minusgrader påverkar därför batteriets livslängd negativt och batteriet kan slitas ut i förtid. Vi rekommenderar inte att du laddar din surfplatta under natten. Dels för att det är en brandrisk eftersom surfplattan alstrar värme under laddningen men även för att det sliter onödigt på batteriet. Ladda istället upp batteriet så mycket du hinner på kvällen för att fortsätta laddningen nästa dag.

TekniCare är ett så kallad Oberoende Serviceställe (IRP, Independed Repair Provider) åt Apple. Det betyder att vi erbjuder reparationsservice med verktyg och diagnostik direkt från Apple för att laga din iPad. Vill du veta mer klicka här!

 

Hos oss på TekniCare hittar du även tillbehör till din iPad! 

Vi har riktigt bra laddkablar som snabbt ser till att ditt iPadbatteri är fulladdat igen! De finns i olika längder, vanligast i en och tre meter.

Skärmskydd är något vi rekommenderar på alla produkter för att minska risken för skärmskador. Det finns att välja mellan privacy och vanliga. Privacy skärmskydd skyddar din iPad både mot sprickor vid olyckor men även mot nyfikna ögon. Endast rakt framifrån har du en visuell vinkel. 

Alla våra skärmskydd är av härdat glas för bästa skyddsförmågan.

Eftersom en iPad ofta får följa med både i soffan och på resan, och hanteras både av stora som små så kan ett skyddande skal vara att rekommendera. Vi har många skal i butiken men kan även beställa hem vid intresse.

I butiken har vi även fler tillbehör till iPad så som hörlurar och biltillbehör.

Hur man använder sin surfplatta kan dock påverka batteriets livslängd. En iPad är inte gjord att utstå stora temperaturskillnader utan fungerar som bäst i rumstemperatur. Solsken eller minusgrader påverkar därför batteriets livslängd negativt och batteriet kan slitas ut i förtid. Vi rekommenderar inte att du laddar din surfplatta under natten. Dels för att det är en brandrisk eftersom surfplattan alstrar värme under laddningen men även för att det sliter onödigt på batteriet. Ladda istället upp batteriet så mycket du hinner på kvällen för att fortsätta laddningen nästa dag.

Vi på TekniCare erbjuder 12 månaders garanti på utbytt del vid reparation med originalkvalité, eller reparerad del vid lödningar. För reparation av Apple originaldelar, via oberoende serviceställe lämnas en garanti på tre månader. Observera att detta gäller endast den utbytta delen och inte hela produkten. Vätskeskador eller vätskeskadade enheter lämnas ingen garanti. 

Garanti för varor och produkter täcker endast ursprungliga fabrikationsfel och därför gäller inte garantin vid fel som uppstår vid egen förändring av varan så som funktion, utseende, ombyggnad, uppgradering m.m

Kvitto gäller som garantibevis.

TekniCare erbjuder inget öppet köp på begagnade produkter och brutna förpackningar.

Läs mer under våra köpvillkor.

Butiken befinner sig mitt i Växjö city, 3 minuters gång från stationen, mitt emot Kungsgrillen. Klicka här för att se en karta! 

Vi vill finnas där för dig när du behöver oss! Varesig du är privatperson eller företag. Därför har vi generösa öppettider. Men det går självklart att kontakta oss även utanför dessa öppettider!

TekniCare Tipsar

Rulla till toppen