Fri frakt vid köp av 3 eller fler produkter!
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
page
post
product

Om oss

Logo-TekniCare

Den korta versionen

Har du hört om oss? TekniCare ligger i Växjö City och har många års erfarenhet av reparationer av mobiltelefoner, surfplattor och datorer.

Vi vill finnas där för dig när du behöver oss! Varesig du är privatperson eller företag. Det går alltid kontakta oss, även utanför våra öppettider! Butiken är fylld med nya och begagnade mobiler, surfplattor och datorer. Men även tillbehör så som tillbehör för laddning, skal, skärmskydd, datorväskor och smarta hem med mera!

Inga frågor är för dumma!

Det viktigaste är ändå att inse att bara för att du har köpt en teknisk pryl, så är du inte automatiskt en expert på den. Det är helt okej! Viktigast för dig är väl ändå att grejerna fungerar, och gör dom inte det, kom in till oss så kan vi tillsammans hitta en lösning!

Hos oss gäller “inga frågor är för dumma”. Ett av våra viktigaste mål är att du som kund ska ha förtroende för oss och våga komma till oss med din teknik och dina tekniska frågor.

Vi hjälps åt att hitta en lösning för just dig!

Den längre versionen om oss

Efter många år inom branschen hos andra företag i Växjö kände vi att längtan att utvecklas vidare var för stor och det var dags att pröva våra vingar. Så en regnig natt hösten 2020, mitt under rådande pandemin, föddes TekniCare i en lägenhet i Växjö. Namnet TekniCare spelar på ordet teknikare, vilket är som en slags titel vi blev kallade i vår tidigare utbildning. Men som sagt vi satsar allt under en tid som är extra osäkert, en tid då många företag faktiskt går i konkurs.

Just då kör vi igång! 

TekniCares slogan

I samma veva myntade vi uttrycket – Allt går att laga! Något som faktiskt blivit ett motto för oss på TekniCare. Där andra tycker det är lättare att bara neka och säga att det inte går – för att det är jobbigt. Så gör vi vårt yttersta att hjälpa varje kund.

Visst är det onödigt att helt byta ut saker som fortfarande fungerar? Så tycker vi i alla fall, och tur är väl det – för vi gillar att laga och förlänga livslängden på saker som har ett personligt värde. Mot alla odds så är vi tillräckligt envisa och drivande för att kämpa vidare. För att citera John Lennon “Everything will be okay in the end. If it’s not okay, it’s not the end. ”

Det hann bli december 2020 innan vi flyttade in i den lilla före detta blomsterbutiken i Växjö City. Elva månader senare har vi vuxit så pass mycket att vi flyttar igen. Denna gång rakt in på Storgatan 14 mitt i Växjö Citys mittpunkt! Vi har idag 400 kvm att leka med och vi har dessutom utökat vår personalstyrka.

Butiken är fylld med nya och begagnade mobiler, surfplattor och datorer. Men även tillbehör så som laddning, skal, skärmskydd, datorväskor och tillbehör till smarta hem.

Hos oss gäller “inga frågor är för dumma”. Ett av våra viktigaste mål är att du som kund ska ha förtroende för oss och våga komma till oss med din teknik och dina tekniska frågor.

Vad inte rädd att fråga oss! Vi brinner för problemlösning och teknik. Det finns alltid någonting vi kan lära oss och genom att få frågor hjälper ni faktiskt oss att utvecklas! 

våra tjänster

Våra tjänster

Vi hjälper dig med dina tekniska problem!
Kom in till oss och våga fråga!

  • Trasig skärm?
  • Dåligt batteri? 
  • Fuktskada?
  • Laddar inte?
  • Överhettad spelkonsol?
  • Är datorn seg? virus?
  • Nytt skärmskydd?
  • Inget eller lågt ljud?
Rulla till toppen