iPhone SE 2020

När olyckan har varit framme och du behöver reparera din iPhone SE 2020 är det dags att höra av dig till oss på TekniCare så hjälper vi dig direkt. Våra tekniker har lång erfarenhet av reparationer och vi ger självklart garanti på arbetet! 

En iPhone SE 2020 tar runt 45 minuter för oss att laga!

Reparationspriser

 • Felsökning - preliminär 0:-
 • Felsökning - vätskeskada 398:-
 • Ominstallation 298:-
 • Skärmbyte - originalkvalité 998:-
 • Batteribyte 578:-
 • Baksida 798:-
 • Chassi 1498:-
 • Laddport 698:-
 • IC för laddning 1198:-

  - byte av krets på moderkortet som styr laddningen
  .

 • Kamera - fram 698:-
 • Kamera - bak 798:-
 • Högtalare/mikrofon 698:-

Eftersom vi är ett Oberoende Serviceställe för Apple kan vi även erbjuda originaldelar direkt från Apple. Läs mer om det här.

Apple Originaldelar

 • Skärmbyte 1998:-
 • Batteribyte 898:-
 • Kamera - bak 1598:-
iPhone SE 2020
Modellnummer iPhone SE 2020: A2296

Fler modeller

Bra att veta

Vi på TekniCare är helt transparenta mot våra kunder om vilka reservdelar vi använder. Förtroendet vi har fått från våra kunder är grundläggande för oss eftersom vi är stolta över vad vi gör och vad vi har att erbjuda. Vi erbjuder flera lösningar men det är alltid du som kund som bestämmer hur och om du vill gå vidare.

Är priset det mest relevanta för dig som kund? Då kan du känna dig trygg när du besöker oss då vi alltid erbjuder dig det bästa priset. Har du fått ett lägre pris på motsvarande reparation så matchar vi priset. Reparationen ska dock kunna utföras samma dag inom det geografiska området med postnumret Växjö. 

TekniCare är ett så kallad Oberoende Serviceställe (IRP, Independed Repair Provider).

Personalen på TekniCare har genomgått utbildning via Apple för att få bli ett verifierat Oberoende Serviceställe. Det betyder att TekniCare kan erbjuda reparationsservice med verktyg, diagnostik och äkta reservdelar direkt från Apple när garantin för iPhone-enheter och Mac-datorer inte längre gäller. Vill du veta mer klicka här!

Vi på TekniCare bryr oss om miljön även i valet av reservdelar. Istället för att kasta en fungerande skärm där endast glaset har spruckit ersätter vi då glaset med ett nytt i originalkvalité. Resultatet är en prisvärd skärm, i bästa kvalité med en mindre miljöpåverkan än vid köp av en ny mobil. Vi möter dock våra kunders önskan och erbjuder även fler alternativ.

När en skärm byts på nyare modeller av iPhone så dyker det upp en notis under inställningar som påvisar att apple inte kan intyga att skärmen är original. Detta påverkar inte skärmens kvalitet eller prestanda. Du kan läsa mer om detta här på Apples egna hemsida där dom själva påvisar att dessa notiser inte påverkar förmågan att använda iPhone-enheten eller bildskärmen.

Detta gäller endast vid byte av skärm som inte är en äkta reservdel från Apple. Läs med om detta under fliken oberoende serviceställe för Apple.

Har din iPhone dåligt batteri? Tråkigt men sant så klassas ett batteri i en iPhone som en förbrukningsvara och håller runt två år från första laddningen, eller när batterihälsan ligger under 85% och man känner att man behöver ladda ofta. Vi byter ditt batteri till ett som motsvarar originalbatteriets kapacitet. Så du kan fortsätta använda din mobil som förut. 

Hur man använder sin mobil kan dock påverka batteriets livslängd. En iPhone är inte gjort att utstå stora temperaturskillnader utan fungerar som bäst i rumstemperatur. Solsken eller minusgrader påverkar därför batteriets livslängd negativt och batteriet kan slitas ut i förtid. Vi rekommenderar inte att du laddar din mobil under natten. Dels för att det är en brandrisk eftersom mobilen alstrar värme under laddningen men även för att det sliter onödigt på batteriet. Ladda istället upp batteriet så mycket du hinner på kvällen för att fortsätta laddningen nästa dag.

För iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR och senare modeller påvisas en notis att det inte går att verifiera att iPhone har ett äkta Apple-batteri. Denna notis på låsskärmen försvinner dock efter fyra dagar och notisen i inställningar försvinner efter 15 dagar. 

Du kan läsa mer om detta här på Apples egna hemsida där dom själva påvisar att dessa notiser inte påverkar förmågan att använda iPhone-enheten eller batteriet.

Detta gäller endast vid byte av skärm som inte är en äkta reservdel från Apple. Läs med om detta under fliken oberoende serviceställe för Apple.

Vi på TekniCare erbjuder 12 månaders garanti på utbytt del vid reparation med originalkvalité, eller reparerad del vid lödningar. Vid reparation av reservdel märkt ”kopia” lämnas sex månaders garanti, självklart informeras kunden om detta. 

Observera att garanti gäller endast den utbytta delen och inte hela produkten. Vätskeskador eller vätske-skadade enheter lämnas ingen garanti. 

Garanti för varor och produkter täcker endast ursprungliga fabrikationsfel och därför gäller inte garantin vid fel som uppstår vid egen förändring av varan så som funktion, utseende, ombyggnad, uppgradering m.m

Kvitto gäller som garantibevis. 

TekniCare erbjuder inget öppet köp på begagnade produkter och brutna förpackningar.

Vid byte till en Apple-Originalskärm behöver du förbereda din mobiltelefon innan du kommer in till oss.

Det är viktigt att ”hitta min iPhone” är avaktiverat och att du tar bort eventuell låskod på mobiltelefonen. För att ta bort ”hitta min iPhone” går du in på inställningar och klickar på ditt namn högst upp. Sedan går du in på Hitta > Hitta min iPhone och stänger av ”hitta min iPhone” genom att ange lösenordet för Apple-ID:t. Är du osäker kontakta oss!

Glöm inte att alltid säkerhetskopiera din iPhone innan service.

Vår butik hittar du mitt i Växjö city, 3 minuters gång från stationen, mitt emot Nordic Wellness. Klicka här för att se en karta! 

Vi vill finnas där för dig när du behöver oss! Varesig du är privatperson eller företag. Därför har vi öppet varje dag med generösa öppettider. Men det går självklart att kontakta oss även utanför dessa öppettider!

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies. 

Scroll to Top