Fri frakt vid köp av 3 eller fler produkter!
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
page
post
product

Reparation

Reparation av mobil, surfplatta, dator, spelkonsol med mera.

Vi reparerar allt på plats; allt från en trasig skärm, dåligt batteri till olika mjukvarufel och lödning av komponenter. Allt går att laga!

De vanligaste återkommande reparationer handlar oftast om en trasig skärm, ett dåligt batteri eller en ominstallation. Men vi välkomnar även andra problem som du har med din hemelektronik.

Vi erbjuder upp till 12 månaders garanti på reparationer. 

våra tjänster

Våra tjänster

Vi hjälper dig med dina tekniska problem!
Kom in till oss och våga fråga!

  • Trasig skärm?
  • Dåligt batteri? 
  • Fuktskada?
  • Laddar inte?
  • Överhettad spelkonsol?
  • Är datorn seg? virus?
  • Nytt skärmskydd?
  • Inget eller lågt ljud?

Allt går att laga!

Vi lever efter filosofin att Allt går att laga! Vårt fokus ligger på reparationer av alla typer av hemelektronik; Mobiltelefoner, surfplattor, datorer och spelkonsoler. Allt från en sprucken skärm på iPhone, Huawei, Samsung m.m., ner till lödning av kretskort på komponentnivå. Var lugn, vi gör allt för att reparera din hemelektronik.

Vi strävar efter att ge längre livslängd på de saker som du gillar. Det slängs alldeles för mycket saker som faktiskt fungerar. Det är riktigt onödigt både för plånboken och miljön.

Vad inte rädd att fråga oss! Vi brinner för problemlösning och teknik. Det finns alltid någonting vi kan lära oss och genom att få frågor hjälper ni faktiskt oss att utvecklas! Inga frågor är för dumma!

Glöm inte att använda din hemförsäkring! Varför betala mer än man måste?

Det är enkelt, snabbt och prisvärt att laga din teknik hos oss!

Inga frågor är för dumma!

Det viktigaste är ändå att inse att bara för att du har köpt en teknisk pryl, så är du inte automatiskt en expert på den. Det är helt okej! Viktigast för dig är väl ändå att grejerna fungerar, och gör dom inte det, kom in till oss så kan vi tillsammans hitta en lösning!

Hos oss gäller “inga frågor är för dumma”. Ett av våra viktigaste mål är att du som kund ska ha förtroende för oss och våga komma till oss med din teknik och dina tekniska frågor.

Vi hjälps åt att hitta en lösning för just dig!

Butiken

Butiken befinner sig mitt i Växjö city, 3 minuters gång från stationen, mitt emot Kungsgrillen. Klicka här för att se en karta! 

Vi vill finnas där för dig när du behöver oss! Varesig du är privatperson eller företag. Därför har vi generösa öppettider. Men det går självklart bra att kontakta oss även utanför dessa öppettider!

Självklart gör vi vad vi kan för att coronasäkra butiken med handsprit och munskydd. Butiken har även stora fönster som man tydligt kan se hur många som är inne just nu. Vill man ändå få hjälp utomhus ring oss så kommer vi ut och hjälper dig!

Butiken är fylld med nya och begagnade mobiler, surfplattor och datorer. Men även tillbehör så som laddning, skal, skärmskydd, datorväskor och tillbehör till smarta hem.

Vi reparerar allt på plats i butiken medan ni väntar. 

Butikens öppettider:
Måndag till Fredag 10-18
Lördag 12-16
Söndag Stängt

butiken framsida
Rulla till toppen