Fri frakt vid köp av 3 eller fler produkter!
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
page
post
product

Butiken i Växjö City

Butiken befinner sig mitt i Växjö city, gamla Hemtex-butiken, mitt emot Dressman bl.a.. Klicka här för att se en karta!

Vi vill finnas där för dig när du behöver oss! Varesig du är privatperson eller företag. Men det går självklart att kontakta oss även utanför dessa öppettider!

Självklart gör vi vad vi kan för att coronasäkra butiken med handsprit och munskydd. Butiken har stora fönster som man tydligt kan se hur många som är inne just nu. Vill man ändå få hjälp utomhus ring oss så kommer vi ut och hjälper dig!

Butiken är fylld med nya och renoverade mobiler, surfplattor och datorer. Men även tillbehör så som laddning, skal, skärmskydd, datorväskor och tillbehör till smarta hem.

Vi reparerar allt på plats i butiken medan ni väntar. 

Öppettider:

Måndag – Fredag: 10-18
Lördag: 12-16
Söndag: Stängt

0700 644 344

butiken

Vi som jobbar här

Feedaa

Tekniker

Filip

Administration

Ghiath

Tekniker

Ibrahim

Tekniker

Jafar

Tekniker

Patrik

Supporttekniker

Inga frågor är för dumma!

Det viktigaste är ändå att inse att bara för att du har köpt en teknisk pryl, så är du inte automatiskt en expert på den. Det är helt okej! Viktigast för dig är väl ändå att grejerna fungerar, och gör dom inte det, kom in till oss så kan vi tillsammans hitta en lösning!

Hos oss gäller “inga frågor är för dumma”. Ett av våra viktigaste mål är att du som kund ska ha förtroende för oss och våga komma till oss med din teknik och dina tekniska frågor.

Vi hjälps åt att hitta en lösning för just dig!

Allt går att laga!

Vi lever efter filosofin att Allt går att laga! Vårt fokus ligger på reparationer av alla typer av hemelektronik; Mobiltelefoner, surfplattor, datorer och spelkonsoler. Allt från en sprucken skärm på iPhone, Huawei, Samsung m.m., ner till lödning av kretskort på komponentnivå. Var lugn, vi gör allt för att reparera din hemelektronik.

Vi strävar efter att ge längre livslängd på de saker som du gillar. Det slängs alldeles för mycket saker som faktiskt fungerar. Det är riktigt onödigt både för plånboken och miljön.

Vad inte rädd att fråga oss! Vi brinner för problemlösning och teknik. Det finns alltid någonting vi kan lära oss och genom att få frågor hjälper ni faktiskt oss att utvecklas! Inga frågor är för dumma!

Glöm inte att använda din hemförsäkring! Varför betala mer än man måste?

Det är enkelt, snabbt och prisvärt att laga din teknik hos oss!

Rulla till toppen