Fri frakt vid köp av 3 eller fler produkter!
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
page
post
product

iPhone 12

När olyckan har varit framme och du behöver reparera din iPhone 12 är det dags att höra av dig till oss på TekniCare så hjälper vi dig direkt. Våra tekniker har lång erfarenhet av reparationer och vi ger självklart garanti på arbetet! 

En iPhone 12 tar runt 30 minuter för oss att laga!

Reparationspriser

 • Felsökning: 0 kr
 • Felsökning - utebliven reparation 198 kr
 • Felsökning - vätskeskada 498 kr

  - inkluderar vätskesanering.

 • Ominstallation 298 kr
 • Skärmbyte - OLED Originalkvalitet 2198 kr
 • Skärmbyte - LCD Kopia 1498 kr
 • Batteribyte - högkapacitet 798 kr
 • Baksida 2298 kr
 • Chassi *
 • Bakkameraglas 698 kr

  - 498:-/st vid byte av flera.

 • Kamera - fram *
 • Kamera - bak 1498 kr
 • Samtalshögtalare/mikrofon *
 • Laddport/mikrofon 998 kr

Kontakta oss för aktuella priser.

Ovan är de vanligaste felen vi åtgärdar på iPhone. Självklart kan vi utföra mer avancerade reparationer så som byte av trasiga kretsar på moderkort som styr touch, laddning, ljud mm. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Apple Originaldelar

Eftersom vi är ett Oberoende Serviceställe för Apple kan vi även erbjuda originaldelar direkt från Apple. Läs mer om det här.

 • Skärmbyte 4198 kr

  - inklusive Face ID-sensor.

 • Batteribyte 1298 kr
 • Bakkameramodul 2598 kr
 • Face-ID (TrueDepth) 3198 kr
iPhone 12
Introduktionsår: 2020
Kapacitet: 64, 128, 256 GB
Färger: Svart, vit, (PRODUCT)RED, grön, blå, lila
Modellnummer: A2172 (USA), A2402 (Kanada, Japan), A2404 (Fastlandskina, Hongkong, Macao), A2403 (andra länder och regioner)

Fler modeller

Bra att veta

Vi på TekniCare är helt transparenta mot våra kunder om vilka reservdelar vi använder. Förtroendet vi har fått från våra kunder är grundläggande för oss eftersom vi är stolta över vad vi gör och vad vi har att erbjuda. Vi erbjuder flera lösningar men det är alltid du som kund som bestämmer hur och om du vill gå vidare.

Är priset det mest relevanta för dig som kund? Då kan du känna dig trygg när du besöker oss då vi alltid erbjuder dig det bästa priset. Har du fått ett lägre pris på motsvarande reparation så matchar vi priset. Reparationen ska dock kunna utföras samma dag inom det geografiska området med postnumret Växjö. 

Om du som kund inte väljer att reparera din iPhone hos oss tar vi ut en felsökningsavgift på 198kr för att täcka tid och kostnader vi har lagt på själva felsökningen. 

Men väljer du att reparera hos oss bjuder vi självklart på felsökningsavgiften! 

TekniCare är ett så kallad Oberoende Serviceställe (IRP, Independed Repair Provider).

Personalen på TekniCare har genomgått utbildning via Apple för att få bli ett verifierat Oberoende Serviceställe. Det betyder att TekniCare kan erbjuda reparationsservice med verktyg, diagnostik och äkta reservdelar direkt från Apple när garantin för iPhone-enheter och Mac-datorer inte längre gäller. Vill du veta mer klicka här!

Vi på TekniCare bryr oss om miljön även i valet av reservdelar. Istället för att kasta en fungerande skärm där endast glaset har spruckit ersätter vi då glaset med ett nytt i originalkvalité. Resultatet är en prisvärd skärm, i bästa kvalité med en mindre miljöpåverkan än vid köp av en ny mobil. Vi möter dock våra kunders önskan och erbjuder även fler alternativ.

När en skärm byts på nyare modeller av iPhone så dyker det upp en notis under inställningar som påvisar att apple inte kan intyga att skärmen är original. Detta påverkar inte skärmens kvalitet eller prestanda. Du kan läsa mer om detta här på Apples egna hemsida där dom själva påvisar att dessa notiser inte påverkar förmågan att använda iPhone-enheten eller bildskärmen.

Detta gäller endast vid byte av skärm som inte är en äkta reservdel från Apple. Läs med om detta under fliken oberoende serviceställe för Apple.

Har din iPhone dåligt batteri? Tråkigt men sant så klassas ett batteri i en iPhone som en förbrukningsvara och håller runt två år från första laddningen, eller när batterihälsan ligger under 85% och man känner att man behöver ladda ofta. Vi byter ditt batteri till ett som motsvarar originalbatteriets kapacitet. Så du kan fortsätta använda din mobil som förut. 

Hur man använder sin mobil kan dock påverka batteriets livslängd. En iPhone är inte gjort att utstå stora temperaturskillnader utan fungerar som bäst i rumstemperatur. Solsken eller minusgrader påverkar därför batteriets livslängd negativt och batteriet kan slitas ut i förtid. Vi rekommenderar inte att du laddar din mobil under natten. Dels för att det är en brandrisk eftersom mobilen alstrar värme under laddningen men även för att det sliter onödigt på batteriet. Ladda istället upp batteriet så mycket du hinner på kvällen för att fortsätta laddningen nästa dag.

För iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR och senare modeller påvisas en notis att det inte går att verifiera att iPhone har ett äkta Apple-batteri. Denna notis på låsskärmen försvinner dock efter fyra dagar och notisen i inställningar försvinner efter 15 dagar. 

Du kan läsa mer om detta här på Apples egna hemsida där dom själva påvisar att dessa notiser inte påverkar förmågan att använda iPhone-enheten eller batteriet.

Vi på TekniCare erbjuder 12 månaders garanti på utbytt del vid reparation med originalkvalité, eller reparerad del vid lödningar. För reparation av Apple originaldelar, via oberoende serviceställe lämnas en garanti på tre månader.

Observera att garanti gäller endast den utbytta delen och inte hela produkten. Vätskeskador eller vätske-skadade enheter lämnas ingen garanti. 

Garanti för varor och produkter täcker endast ursprungliga fabrikationsfel och därför gäller inte garantin vid fel som uppstår vid egen förändring av varan så som funktion, utseende, ombyggnad, uppgradering m.m

Kvitto gäller som garantibevis. 

TekniCare erbjuder inget öppet köp på begagnade produkter och brutna förpackningar.

Vid byte till en Apple-Originalskärm behöver du förbereda din mobiltelefon innan du kommer in till oss.

Det är viktigt att “hitta min iPhone” är avaktiverat och att du tar bort eventuell låskod på mobiltelefonen. För att ta bort “hitta min iPhone” går du in på inställningar och klickar på ditt namn högst upp. Sedan går du in på Hitta > Hitta min iPhone och stänger av “hitta min iPhone” genom att ange lösenordet för Apple-ID:t. Är du osäker kontakta oss!

Glöm inte att alltid säkerhetskopiera din iPhone innan service.

Butiken befinner sig mitt i Växjö city, 3 minuters gång från stationen, mitt emot Kungsgrillen. Klicka här för att se en karta! 

Vi vill finnas där för dig när du behöver oss! Varesig du är privatperson eller företag. Därför har vi generösa öppettider. Men det går självklart bra att kontakta oss även utanför dessa öppettider!

TekniCare Tipsar

Rulla till toppen