Fri frakt vid köp av 3 eller fler produkter!
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
page
post
product

Meddelande vid skärm och batteribyte

Från och med iPhone 11, alla varianter och nyare modeller visas ett meddelande vid byte av skärm mot något annat än en original från Apple. Vi har valt att inte använda oss av en original reservdel från Apple vid lagning av den här produkten. Eftersom vi använder oss av noga utvalda reservdelar av kvalitet kan vi istället se till bättre slutpris för kunden. 

Dock vid skärmbyte dyker det upp ett temporärt meddelande på låsskärmen som varar i fyra dagar. Därefter placeras notisen i Inställningar i ytterligare 15 dagar. Till slut finns den att se i Inställningar / Allmänt / Om.

Vid batteribyte, på iPhone XR och nyare, mot annat än original reservdel från Apple går det inte att se batterihälsan. Även här visas ett meddelande att det inte går att verifiera reservdelen. Förutom detta kommer din iPhone att fungera precis som vanligt och du får alla fördelar med ett nytt batteri. 

Vi är så trygga med kvalitén på byte av skärm och batterier att vi har samma garanti som för byte av original reservdelar. Klicka här om du läsa mer. 

Rulla till toppen